Ministry of Social Development Otahuhu

Client:
Ministry of Social Development

Location:
Otahuhu, Auckland

Year Started:
2010

Duration:
10 Weeks

Project Value:
$264,000

Contract Type:
Tender

This project involved the internal refurbishment of 1000m2 of both public access and back office areas which included reconditioned ceilings, new lighting, solid and glazed partitions, flooring, data, security, plumbing and electrical installations.

Staged in and around a live working environment where security and safety were of upmost importance, the works needed to be segregated completely with any noise and dust migration minimised or eliminated. Adding to the complexity of this project was the requirement for a fast track programme and the necessity to work alongside the landlords base build contractors carrying out an extensive overhaul of the common areas.

A dedicated site team and an understanding client contributed to the projects success.