BNZ Papakura

Client:
Bank of New Zealand

Location:
Papakura, Auckland

Year Started:
2001

Duration:
2 Months

Project Value:
$0.25M

Contract Type:
Fitout

This project involved the refurbishment of an existing Bank of New Zealand branch over a two month period.

The work consisted of forming two new entrances, new internal aluminium partitions forming offices and rooms on both floors, full height shading partitions to form consulting rooms, and the installation of all timber joinery consisting of new teller counters, desks, wall mounted screens and information boards. All new ceilings floorings and services were also installed.

Canam Interiors also completed the upgrading of the exterior of the building and car parking area.

This project was successfully carried out whilst the bank was fully operational at all times. Canam Interiors finished this project on time and budget with very little disruption to the staff and public.